SanaL ForuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SanaL ForuM

Sanal Forum Gencliğin Forumu

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

giysigiydirmeoyunlari1.net 

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yuksearin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin

YazarMesaj
nullsix
Üye
Üye

Erkek
Hobi : pc

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yuksearin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin  Empty
MesajKonu: giysigiydirmeoyunlari1.net 

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yuksearin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin    giysigiydirmeoyunlari1.net   

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yuksearin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin  Icon_minitimePtsi Haz. 04, 2012 10:14 pm

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yukseltmektedir. Tekstil de bu alanlarin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin cok onemli bir sektorudur. Her yil binlerce tekstil ureticisi firma binlerce cesit kiyafet uretmektedirler. Bu kadar gelismis bir sektor oldugundan diger butun sektorler bu alana bir sekilde girmek istemektedirler.
 Oyun sektoru de tekstilin bu gelisiminden faydalanmak isteyen sektorlerin basinda gelmektedir.

Oyun sektorunde yasanan gelismeler sonucu bu sektore girmeleri daha kolay bir hale gelmistir. Yaratici bir oyun ureticisi firma tekstil sektorunun bir oyununu yaparak bu sektore girmeyi dusunmustur. Oyunun turu giysi giydirme olarak gecen bu oyunda kendi tarzinizi binlerce kiyafet secenegiyle yaratabilmektesiniz. Giysi giydirme oyunu ciktigi gunden beri fazlasiyla ilgi gormektedir.

Ozellikle bayan oyun severlerin ilgisini ceken bu oyun, bayanlara kendi tarzlarini yansitma olanagi saglamaktadir. Hemen her gun yeni bir tekstil urununun ciktigi bu gunlerde bu oyun buyuk ragbet gormektedir.

Eger sizde modayi seviyor ve takip ediyorsaniz kendi tarzinizi yansitmak ve degisik tarzlari denemek icin bu oyunu oynayabilirsiniz.

giysigiydirmeoyunlari1.net sitesinde birbirinden eğlenceli Giysi giydirme yarışı oyunları, winx club kızları oyunları ve Angelina Jolie Giydirme oyunları mevcuttur.

Teknoloji her gecen gun bir adim daha ileriye tasinmaktadir. Teknolojideki bu gelismeler teknoloji ile birlikte bircok alani da etkileyerek yuksearin basinda gelmektedir. Tekstil insanlar icin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Strateji Oyunu Oynama Sitesi 

Teknoloji her gecen gun biraz daha gelismekte ve ilerlemektedir. Bu gelisim insan hayatini oldugu gibi bircok sektoru de buyuk olcude etkilemeOyun sektoru gun gectikce gelisme
» 3d oyun

Sitesi - 3doyunlar3d.org Hayat kimi zaman insanlar icin cok stresli ve yorucu gecebiliyor. Gunluk hayatta bazi problemlerle ve zorluklarla karsilasabiliyoruz. Ogrenciler okul stresden yakiniyor, calisanlar ise yogun ve monoton