SanaL ForuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SanaL ForuM

Sanal Forum Gencliğin Forumu

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri

YazarMesaj
dilokullari1
Üye
Üye

Erkek
Hobi : ideal bilgiler

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri Empty
MesajKonu: Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri   Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 30, 2014 2:17 pm

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri El8tqo

AEC  Dil Okulları, dil eğitimindeki görüş karmaşasında, öğrenme yolunda oluşabilecek kargaşayı ve ayrıca değişkenliğin gösterdiği etkenleri aradan çıkarmak üzere bir program sunarak İngilizce öğrenmek isteyen kişilere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.

İlk başta tercih ettiği kurum taleplerine dair yapılacak programların akışı, isteklerini olumlu tepkiler alan AEC  Dil Okulları, emin adımlarla ilerlediği yolda aynı dalda ki şirketlerin yabancı dil öğreniminde belgeli ve kurumsal bir şirket olma seviyesine gelmiştir.

Öğretim amaçlı sürdürdüğü sektörde değişik dallarda öncelik tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, şahısa özel dersler veya en fazla 4 kişilik sınıflarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir.

Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları; eğitim kalitesiyle, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yeni bir lisan gelişimlerini en iyi seviyede sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla eksik kalan her bilgiyi vermektedir.

Eğitim süresi boyunca alanında uzman bir kadro tarafından, eğitimde başarının temel etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan Avitaion English Center  Dil Okulları, bu konuda fedakar ve içten bir tutum izlemektedir. Kurumlara ve kişilere özel ingilizce programları uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaçlayan Avitaion English Center  Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir.

AEC İngilizce Dil Okulları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 2012 Tüketici Kalite Ödülü almaya hak kazanarak sunduğu eğitimlerin kalite ve sağlamlığını belgelendirmiş ve İngilizce Kursu sektöründeki istikrarlılığını, özenini, kurumsallığını ispatlamıştır.

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin, Etkili İngilizce Eğitimi, İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay, Pilot İngilizcesi Eğitimleri
1 sayfadaki 1 sayfası